Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

‘Biz Size Döneriz’ filminden Oscar hatasına selam!

Başarılı yönetmen Doğacan Anafarta'nın büyülü ve masalsı anlatımıyla sezona damgasını vurmaya hazırlanan romantik komedi 'Biz Size Döneriz' filmi vizyon için gün sayıyor.
Film, üniversiteden yeni mezun olmuş altı gencin iş ararken hayata tutunma ve kendilerini bulma çabasını ele alıyor.
Hande Soral filmde, varlıklı bir ailede büyüdüğü halde hiçbir zaman kendini bu dünyaya ait hissetmeyen, aklı başında, fedakar ve kusurlarına rağmen etrafındaki herkes tarafından sevilen bir karakterle izleyici karşısına çıkıyor. Hande'nin filmdeki partneri 'Dağ 2' filmi ile geçtiğimiz yılın en çok konuşulan isimlerden biri olan Çağlar Ertuğrul.
Oyuncu, "Dağ 2' nasıl 2016'nın en çok izlenen filmi olduysa, 'Biz Size Döneriz' de 2017'nin en eğlenceli filmi olacak" diyor. Başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler ise sesiyle filme büyük katkı sağlamış.


'Biz Size Döneriz' 31 Mart'ta vizyona girecek.

KOMİK 'LOST' SAHNESİ
Hande Soral'ın 'Biz Size Döneriz'deki yüksek performansı takdire şayan. Filmde mezun olduktan sonra uzun süre iş bulamayan 'Lale'yi canlandıran Soral, özellikle iş görüşmesi sahnelerinde birçok gence ilham olacak. Gittiği 10 görüşmeden ret cevabı alan 'Lale'nin hikayesi, üniversiteden mezun olacak gençlere rehber niteliğinde çekilmiş.
Filmin en komik yerlerinden biri Hande Soral ve Çağlar Ertuğrul'un 'Lost' dizisinden bir sahneyi canlandırması.
Yönetmen Doğacan Anafarta, komedi türünün kalıplarını profesyonelce uygularken farklı anlatım ve çekim teknikleriyle izleyicinin beğenisini topluyor. 'Biz Size Döneriz'de, bu yıl Oscar'da yaşanan skandal hataya da selam var! Filmde yönetmeni canlandıran Çağlar Ertuğrul'un yanlış ödül alması sonucu hikaye daha da komik bir hal alıyor. Yanlış anons sonucu ödül alamadığını öğrenen Ertuğrul, film boyunca bu hatanın başına getirdiği komik olaylarla karşılaşıyor.



DEMİRCİ SÜRPRİZİ
Filmin sürprizlerinden biri Hande Soral'ın nişanlısı İsmail Demirci'nin de bir ilaç satma sahnesinde sesiyle filmde yer alması. Demirci, şiveli konuşmasıyla dikkat çekecek.
'Biz Size Döneriz', karakterlerin iyi yazıldığı, çok yeni ve orijinal fikirlere sahip, güldürmesini bilen, eğlenceli bir film. İyi vakit geçirmek isteyenler, filmin vizyon tarihi olan 31 Mart'ı ajandalarına not etsin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA